bugün

entry'ler (2213)

emirgan da 3 500 000 tl ye satılan gecekondu

herhalde emirgan'da olduğu için böyle bir fiyat isteniyor dedirten şok edici ilana sahip gecekondudur.

http://www.sahibinden.com...akil-bina-209321937/detay

sen ayı mısın ki sadece et yiyiyorsun

insanların - özellikle de ben lisedeyken öğrencilerin sağlıksız beslenmesi konusunda kendisine şikayette bulunulan okul müdürünün - refleks olarak meyve-sebze yemeyen kişilere tepki göstermek amacıyla kullandıkları cümle. ancak en yanlış en komik cümlelerden biridir çünkü ayı, sadece et yiyecek en son hayvanlardan biridir. ayılar etobur değil, hepçildir. meyve, sebze, et, allah ne verdiyse yer. genelde ağaçlardan meyve koparır veya buldukları otlardan da yerler. et olarak da genellikle suya girip pençeleriyle balık yakalarlar. ceylan gibi kara hayvanlarını ancak çok mecbur kalırlarsa avlarlar.

üsküdar da 17 milyon tl ye satılan villa

7 oda 2 salon 700 metrekare olan villadır ama içine bakınca pek de 17 milyon tl etmez gibi gözüküyor. amerika'da 2-3 milyon dolara içi bundan 10 kat daha güzel evler var.

http://www.milliyetemlak....ef=milliyet_category_ilan

iffetli kızlar en geç 16 yaşında evlenir

ışid'li kadınların hazırladığı kılavuzda yer alan "bilgilerden" biri. yorumsuz.

http://www.bbc.co.uk/turk...05_isid_kadinlara_kilavuz
http://www.yurtgazetesi.c...vlenmek-makul-h71600.html

akp türkiye tarihinin en iyi iktidarıdır

toplumun her kesimine karşı ılımlı olmasıyla doğruluğu kanıtlanan önerme. hangi kesim ağlıyorsa ağzına emzik veriyor akp. bakın şimdi:

chp iktidar olsa dindarlar kabul etmez
saadet partisi iktidar olsa laikçiler kabul etmez
mhp iktidar olsa kürtler kabul etmez
bdp veya hdp iktidar olsa mhpli ülkücüler kabul etmez

ama akp? yaa işte akp her kesime hitap ettiği için türkiye'yi deyim yerindeyse birleştiriyor ve bu yüzden de bu ülkede gelmiş geçmiş en iyi hükümet akp'dir.

iphone vs samsung vs lg vs nokia vs blackberry

iphone-samsung-lg üçlüsünün nokia-blackberry ikilisini bitirdiği görülen versus. harbiden lan, eskiden nokia domine ediyordu cep telefonu piyasasını, sonra blackberry geldi nokia-blackberry rekabeti başladı. sonra apple iphone, samsung ve lg gelip her ikisini de resmen bitirdiler. artık cep telefonu sektörü "3 horse race" oldu. yani bu yarışta sadece 3 tane at var vesselam.

cinsi münasebet

eski dilde cinsel ilişki.

bacaktan tahrik olup sekste bacakla ilgilenmemek

biz erkeklerin gerçekten de çok tuhaf bir huyudur. bir kadın bacağı görürüz, gözler hemen oraya ilişir ve "vay aq bacaklara bak" deriz ama hatunla seks yaparken bacağa hiç bakmayız bile. insan gerçekten hayret ediyor.

soyunarak hastalarını tedavi eden psikolog

soyunarak babam da tedavi eder aq. hele kadınların çarşafla gezdiği orta doğu ülkelerinden bir erkeğin psikolojik sorunları varsa, bir kadın psikolog o erkeğin önünde soyunsun, adamda ne psikolojik sorun kalır ne de msikolojik sorun kalır. bunun için psikoloji okumak mı gerekir aq?

kadınları sünnet eden müslümanlar

şeytana uymaktadırlar.

(bkz: nisa suresi 119 uncu ayet)

yüzde99u müslüman ülkede saadetin yüzde1 oy alması

hakikaten inanılır gibi olmayan durumdur. türkiye'nin yüzde 99'u müslüman ama her 100 oy kullanandan sadece bir tanesi saadet partisi'ne oy veriyor. insan gerçekten hayret ediyor.

doğum tarihi 3 kasım 2002 olan çocuk

akp'liyse ibretlik tesadüf, değilse de akp'ye tepki olarak doğan çocuktur.

97 li hatunlar

15 gün sonra reşit olmaya başlayacak hatunlardır. valla inanmıyorsanız hesaplayın.

höpürdeterek çay içmek

bayağı komik olan erkek. özellikle 30-65 yaş arası bir erkeğin çayı böyle içmesi bayağı komiğime gidiyor.

oral seks kızlara hakarettir

birincisi oral seks sadece kadının erkeğin cinsel organını ağzıyla uyarması mıdır? erkeğin kadının cinsel organını uyarması da oral sekstir. erkeğin kadının cinsel organını ağzıyla uyarması kadına hakaret midir yani? ikincisi de kadının erkeğin cinsel organını ağzıyla uyarması yavaş ve kadının kontrolünde olursa hakaret yerine romantik olur. hatta hızlı ve sert olanını hakaret kabul etmeyip hoşuna giden kadınlar da var.

gülen şeriatı getirecekti rte laikliği kurtardı

bir cem küçük iddiasıdır. bugünkü yazısının ilk iki paragrafında belirtmiştir.

ilk iki paragraftan alınan parçalar:

özellikle laikler ve atatürkçüler bundan 20 sene sonra şöyle diyecekler: “O dönem recep tayyip erdoğan’a nefretimizden hep gerçeği inkar ettik ama erdoğan türkiye’yi teokratik bir cemaat devleti olmaktan kurtarmış. laik ve demokratik rejimi dindar diye nefret ettiğimiz recep tayyip erdoğan kurtardı.”

evet, bu gerçeği 20 sene sonra tüm laik ve kemalist kesim kabul edecek. devletin ve yargının üst düzeyinde görev yapan atatürkçüler aslında bu gerçeği şu anda da biliyor ve aralarındaki sohbetlerde söylüyorlar. o yüzden zaten devlet içindeki chp, mhp ve ak parti tandanslı savcılar ve hakimler yargıda birlik platformu’nu kurdu. kendini din adamı diye pazarlayan bir sahte peygamber humeyni gibi gelip bu devletin tepesine oturacaktı. bu devlet resmen teokratik bir devlet olacak, gülen’in otoritesini sorgulayan herkes hapse tıkılacaktı. türkiye’yi sözde hiç sevmedikleri iran’daki mollalar rejimi gibi berbat bir şekle sokacaktı paralel örgüt mensupları. türkiye 17 aralık’ta işte böyle bir rezaletin kıyısından dönmüştür.

http://www.yenisafak.com....hp-ve-aydin-dogan-2006623

2000 li hatunlar

bugün yaşanan malum olayın bize gösterdiği üzere sevişmeye başlamış hatunlardır.

14 yaşındaki kız evlenemez ama sevişebilir

laikçi kemalistlerin görüşüdür. beni de alıştırdılar. muhafazakar vatandaşlarımız artık bunu kabul etmelidir. öyle ki avrupa'nın yasaları böyle.

http://en.wikipedia.org/w...Ages_of_consent_in_Europe

http://en.wikipedia.org/wiki/Marriageable_age#Europe

nç nin rızası vardı deyip 14 lük kızı eleştirmek

(bkz: nç nin rızası vardı deyip ecem i eleştirmek)

9 yaşında evlenmek mi 14 yaşında seks mi

14 yaşında seks 9 yaşında evliliğin eline verir beyler. çok net.